Familiesammenføring som medfølgende familie til Greencardhaver  

Betingelserne:   Du skal kunne dokumentere, at du er i familie med greencardhaveren. Dokumentationen kan være vielsesattest, fødselsattest eller lignende.    Andre betingelser:   Greencardhaveren skal have arbejde i Danmark, hvor arbejdsgiveren skal være etableret i...

Visum til turist- og privatbesøg

Hvad er et visum? Et visum er en tilladelse til at rejse ind i et land, oftest udformet som et stempel eller et indhæftet dokument i passet. Man søger typisk om visum når man rejser ind i et land, enten i forbindelse med turistbesøg eller privatbesøg, hos eksempelvis...

Dispensation fra sikkerhedsstillelse

Dispensation fra sikkerhedsstillelse Ved ansøgning om ægtefællesammenføring via skemaet FA1, hvor herboende er dansk statsborger og har hjemmeboende mindreårige særbørn eller fællesbørn, er der mulighed for at dispensere fra reglen om sikkerhedsstillelse. For...

Familiesammenføring med ægtefælle

Familiesammenføring med ægteskab Familiesammenføring FA10 – hvor den herboende ægtefælle har asyl Ansøgeren skal huske følgende: – Kopi af ansøgerens pas (alle sider inklusiv forside). – Kopi af vielsesattest. Denne skal være oversat af en statsautoriseret tolk til...